Съд в Сан Франциско разпореди показването на видеозаписи, направени от полицейски

...
Съд в Сан Франциско разпореди показването на видеозаписи, направени от полицейски
Коментари Харесай

Полицията показа видео от нападението с чук срещу мъжа на Нанси Пелоси

Съд в Сан Франциско разпореди проявлението на видеозаписи, направени от полицейски чиновници по време на задържането на нарушителя, който влезе в къщата на някогашния началник на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси през октомври предходната година.

Камерата демонстрира по какъв начин служители на реда се доближават до къщата и чукат на вратата. Когато вратата се отворя, се виждат Пол Пелоси по пижама и нападателят. И двамата държат чук. Пол Пелоси самичък се е обадил на 911.

След въпроса за полицията " Какво се случва тук? " и заповед да пуснат чука, нарушителят - Дейвид Депапе, 42-г, от Канада - отхвърля да го направи. Той не се пробва да избяга от полицията, а атакува с чука Пол Пелоси.

За 5 секунди нападателят е обездвижен от полицията. Той е арестуван на място и упрекнат в нахлуване над член на фамилията на американски чиновник и опит за похищение на американски чиновник. Той е изправен пред до 50 години затвор.

Сега Пол Пелоси се възвръща. Той има цепнатина на черепа и тежки пострадвания на двете ръце.

Самата Пелоси по това време е във Вашингтон. Тя отхвърли да гледа видео, в което брачният партньор й е бил пребит с чук. След изборите през ноември и прехвърлянето на Камарата на представителите под контрола на републиканците, Пелоси продължава да работи като обикновен конгресмен.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР